top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverOf Luna White

Van zwarte neusjes naar open oogjes

Deze week is ons opgevallen dat de neusjes niet langer roze zijn. Gitzwart steken ze af tegen de witte vacht. Voorzichtig gaan er ook oogjes open.Het blijft een prachtig gezicht om de pups te zien drinken bij Luna. Of ze nu op zijn kop drinken, of hangend aan de tepel....het kan allemaal.

De pups groeien goed en zijn al meer dan een kilo zwaar. Als er gewogen wordt, dan verzamelen we de hondjes in de krat. Het kartonnen doosje is inmiddels te klein geworden. Mama Luna houdt alles in de gaten. Ze wordt rustiger en is meer gewend aan de nieuwe situatie.Nog een week te gaan en dan is het tijd om de kroost te laten kennis maken met hun nieuwe families. Nu eerst nog even rust voor het nest. We kijken uit naar hun eerste reacties op geluiden, want de oortjes gaan open en de pups zullen voor het eerst de omgeving niet alleen verkennen met hun neus maar ook met hun oren en ogen.


Alhoewel ze steeds schattiger worden, proberen we zo min mogelijk de pups vast te pakken. Kijken doen we des te meer en met veel plezier.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page